InšpiráciaJobŠikovné kurzyNa kurze sa vyrábali a koštovali chutné a čerstvé cestoviny

Prišli milovníčky domácej kuchyne, podnikateľky v gastronómii ale ja študentky hotelovej akadémie, aby ešte viac zdokonalili svoje vedomosti a praktické zručnosti. 
31. marca 2019
Kurz výroby cestovín
foto_1
foto_2
foto_3
foto_4
foto_10

Kurz výroby domácich cestovín sa konal pod vedením šéfkuchára Lukáša Dörnhofera v jeho reštaurácii Kantína na Pionierskej ulici v Bratislave.

Prišli milovníčky domácej kuchyne, podnikateľky v gastronómii ale ja študentky hotelovej akadémie, aby ešte viac zdokonalili svoje vedomosti a praktické zručnosti.

Na začiatku sa vyrobilo cesto – žlté ak farebné, následne sa z neho formovali rôzne tvary – slíže, kvetinky, mušličky, batôžteky a tie sa potom naplnili chutnými plnkami. Prirobili sa aj chutné šťavnaté omáčky.

Nakoniec si svoje vyrobené cestovinky a omáčky zabalili účastníci kurzu domov, ostatné sa s chuťou zjedlo.

 

 

Eva Miklánková

Komentovať

Váš e-mail nebude zverejnený. Povinné položky sú označené *

Zabavte sa
Prinášame vám veľa inšpiratívnych článkov, pri ktorých si oddýchnete a všeličo sa dozviete.
Kontaktujte nás
Ak máte otázky či nápady, napíšte nám na hepyweb@gmail.com
Inzercia
Ak máte záujem zverejniť na stránke inzerát, píšte na hepyweb@gmail.com
Šikovné kurzy
Pripravujeme pre vás zaujímavé kurzy a školenia plné užitočných informácií pre život, aj pre dušu. Info na sikovnekurzy@gmail.com

Hepy, 2019 © All Rights Reserved